14.6.13

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



                                                                                                                            Αθήνα, 12 Ιουνίου 2013
Προς
«ΚΟΥΡΟ» Αθλητικό Ομιλο
Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων

                                                 ΘΕΜΑ: ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2013
Κύριοι,
Όλοι όσοι βρισκόμαστε πίσω από τη διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις, έχοντας πλέον περάσει στη διαδικασία του απολογισμού, μπορούμε με βεβαιότητα να μιλάμε για έναν αγώνα ο οποίος διεξήχθη σύμφωνα με το προγραμματισμένο του πλάνο και χωρίς το παραμικρό απρόοπτο, γεγονός που μας επιτρέπει να μιλάμε για απόλυτη επιτυχία.
Θεωρώντας τη συμβολή σας στη διεξαγωγή του 59ου Ράλλυ Ακρόπολις υψίστης σημασίας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες. Αυτήν τη χρονιά, ίσως περισσότερο από κάθε προηγούμενη, η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA), αλλά και ο Διεθνής Τύπος είχαν στραμμένα τα βλέμματα στη χώρα μας, αναμένοντας να δουν κατά πόσο μπορούμε να υποστηρίξουμε ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός της σπουδαιότητας του Ράλλυ Ακρόπολις εν μέσω της δεδομένης οικονομικής συγκυρίας, κάτι που εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε δυνατόν και μάλιστα κερδίζοντας τις καλύτερες κριτικές.
Για όλους εμάς, η βοήθεια και το επίπεδο της υποστήριξής σας αποτελούν στοιχεία χωρίς τα οποία μια τέτοια διοργάνωση αν μη τι άλλο δε θα μπορούσε να σταθεί σε διεθνές επίπεδο, πολλώ δε μάλλον, σήμερα, που η χώρα μας έχει ανάγκη να προβάλλεται έξω από τα σύνορά της με θετικό αντίκτυπο.
Θα θέλαμε να διαβιβάσετε τις ευχαριστίες όλων μας σε όλους εκείνους τους συνεργάτες σας, καθένας εκ των οποίων με τον ένα ή άλλο τρόπο συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του 59ου Ράλλυ Ακρόπολις.
Ευχόμαστε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας για το, επετειακό, 60 ο  Ράλλυ Ακρόπολις την επόμενη χρονιά.
                                           Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Καλοκαίρι.
                                                      H Οργανωτική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου