2.7.15

Πάμε Βαρέα… Αλκοόλ και Οδήγηση Ποτέ Μαζί!


 
ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, στην παραλία Βαρέας Μεγάρων ( στο ύψος του “WET Seaside Puzzle”) , από τις 12 το μεσημέρι ως αργά το βράδυ.

     Μια μεγάλη εκδήλωση, ένα ανοιχτό «πάρτυ» για όλους, χωρίς όμως αλκοόλ αλλά με στόχο την ευαισθητοποίηση κατά της κατανάλωσης αλκοόλ κατά την οδήγηση, διοργανώνεται την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, από τον Συλλογο μας τον Εμπορικό Σύλλογο Μεγάρων,  και την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μεγάρων. 
     Από το μεσημέρι στις 12 ως αργά το βράδυ πολλές εκδηλώσεις, αφιερωμένες στο στόχο κατά του αλκοόλ κατά την οδήγηση… Θέαμα στη θάλασσα και στην άσφαλτο, με τζετ σκι, μοτοσικλετιστικές δεξιοτεχνίες, έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων.
     Η παραλία Βαρέας γίνεται το επίκεντρο κινητοποίησης ιδιαίτερα των νέων, κατά του θανατηφόρου συνδυασμού «πίνω και οδηγώ» και οι φορείς της περιοχής μας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πουν «όχι» σε μια μάστιγα για τη χώρα μας.
     Η εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία από τους “Newmark” (Evelina Nikoliza, Kleanthis Konstantinidis (VK), Dimitris Sxizas (Funky Monkey),George Drak) στο “Wet”.


 Ο οδηγός της παρέας δεν πίνει αλκοόλ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου