9.11.16

Συμμετοχή στο "37ο Ράλλυ Παλλάδιο" (δελτίο τύπου)

Μία ακόμα δράση Οδικής Ασφάλειας έλαβε χώρα από το αντίστοιχο τμήμα της ομάδας μας το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016. Μέλη μας, με την συμμετοχή της Κοινότητας Ανιχνευτών 1ου Συστήματος Ν/Π Μεγάρων, βρέθηκαν στο Λιμάνι της Νέας Περάμου από τις 8:30 έως τις 16:00 στην αφετηρία του 37ου Ράλλυ Παλλάδιο.
Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, ενημέρωναν τους θεατές και τους συμμετέχοντες για το θέμα της οδικής ασφάλειας με στόχο να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα στον δρόμο.
Συγκεκριμένα σε όλα τα οχήματα τοποθετήθηκαν αυτοκόλλητα που ανέφεραν το μήνυμα «ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ» και τα πληρώματα των οχημάτων υποσχέθηκαν ότι θα είναι πρεσβευτές της οδικής ασφάλειας. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην εκκίνηση του ράλλυ κάθε επισκέπτης ενημερωνόταν για την διακήρυξη «Οδικής Ασφάλειας του Παιδιού» και έγραφε ένα μήνυμα σε πλακάτ όπου σε εμφανή θέση φωτογραφιζόταν με αυτό προκειμένου να αναδείξει την ανάγκη να πραγματοποιούνται δράσεις. Τέλος, διανεμήθηκαν φυλλάδια. Η δράση αυτή εντάχθηκε στην καμπάνια «savekidslives.org».
Παράλληλα, στο φυσικό της στοιχείο βρέθηκε το τμήμα Δασοπροστασίας –Δασοπυρόσβεσης & Εκτάκτων Αναγκών προκειμένου να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια σχετική με το αντικείμενο της. Συγκεκριμένα στις αρχές των τριών συνολικά ειδικών διαδρομών (Άγιος Ιωάννης Μακρινός, Λούμπα και Μελετάκι) υπήρχαν μέλη με οχήματα της ομάδας ειδικά για τον αγώνα εξοπλισμένα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και τα μέλη μας για την πολύωρη συμμετοχή τους.

Με τιμή για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Ρήγας Μελέτιος
Ο Γ. Γραμματέας Κατερινίτσας Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου