4.1.17

Μια πράξη αγάπης που ήρθε για να μείνει...

Από τα τέλη του 2015 το πρατήριο υγρών καυσίμων της εταιρίας ΕΚΟ ιδιοκτησίας "Φυλακτός - Καλαϊτζής" στηρίζει έμπρακτα την Εθελοντική Ομάδα "Κούρος".
Η διεύθυνση του πρατηρίου αποφάσισε να αποταμιεύει κάθε Πέμπτη το χρηματικό ποσό των δύο ευρώ από την είσπραξη του κάθε εσωτερικού και εξωτερικού πλυσίματος του κάθε οχήματος. Ο πρώτος κουμπαράς έσπασε την προπαραμονή των Χριστουγέννων του 2016 και το συνολικό ποσό διατέθηκε για αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό να ενισχυθεί το "Φιλανθρωπικό Κάλεσμα Αγάπης 19-22 Δεκεμβρίου 2016".
Τα τρόφιμα παράδοθηκαν από τη διεύθυνση του πρατηρίου και διανεμήθηκαν από μέλη της ομάδας μοιράζοντας χαμόγελα στους ευπαθείς συμπολίτες μας. Αυτή η πράξη αγάπης ελπίζουμε και αξίζει να βρει μιμητές όσο υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν ένα συμβολικό και ταυτοχρόνα ουσιαστικό δώρο Χριστουγέννων.
Ευχόμαστε του χρόνου τέτοιες ημέρες να μην υπάρχει συνάνθρωπος μας που να έχει ανάγκη βασικά αγαθά. Το σίγουρο είναι ότι οι διευθύνοντες του πρατηρίου και εμπνευστές της φιλάνθρωπης ιδέας θα συνεχίσουν να αποταμιεύουν μέχρι την επόμενη δράση της ομάδας μας.
Η κάλη αυτή πράξη λοιπόν ήρθε για να μείνει... Η αποταμίευση συνεχίζεται...
Η παράδοση των αγαθών.

Η αναμνηστική!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου