7.1.18

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΑΠΗΣ 2017 (δελτίο τύπου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από τις 17 έως τις 22 Δεκεμβρίου 2017 - και για 15η συνεχή χρονιά - πραγματοποιήσαμε δράση συλλογής και διανομής βασικών αγαθών σε όσους τα έχουν πραγματική ανάγκη. Με τη συγκινητική υποστήριξη απλών ανθρώπων και με την αρχή της διατήρησης της ανωνυμίας διανείμαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες και μοναχικά άτομα που είχαν ανάγκη να λάβουν ένα συμβολικό και ταυτόχρονα ουσιαστικό δώρο για τις γιορτές.

Στο πλευρό μας ήταν και επτά παντοπωλεία των Μεγάρων που δέχθηκαν να τοποθετηθούν καλάθια εναπόθεσης προϊόντων δίπλα στο ταμείο τους. Τα παντοπωλεία των οποίων τους ιδιοκτήτες ευχαριστούμε είναι:
-Δερακοπιάν Σωτήρης
-Καλλιάς Χ. Ιωάννης
-Κάρκα Β. Αικατερίνη
-Λέλης - Κόκκαλης Ο.Ε.
-Μπεθάνης Κων. Βασίλειος
-Πανταζής Π. Αθανάσιος
-Στρατούρης Θωμάς.

Τη φετινή μας δράση στήριξε το Ίδρυμα Προασπίσεως Ηθικών & Πνευματικών Αξιών προσφέροντας περίπου 250 κιλά τροφίμων και σχολικών ειδών με σκοπό να διανεμηθούν απευθείας στις πλημμυροπαθείς πολύτεκνες οικογένειες της περιοχής μας. Αυτή η βοήθεια έφτασε χάρη στη μεσολάβηση μελών μας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τη διοίκηση του ιδρύματος για την έμπρακτη στήριξη του έργου μας.

Μία πολύ σημαντική ποσότητα αγαθών προσέφερε το πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ «ΦΥΛΑΚΤΟΣ-ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ». Η διεύθυνση του πρατηρίου αποταμιεύει κάθε Πέμπτη δύο ευρώ από το μέσα-έξω πλύσιμο των οχημάτων. Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν αγοράστηκαν και παραδόθηκαν στα γραφεία μας είδη πρώτης ανάγκης προς ενίσχυση της φιλανθρωπικής δράσης. Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του πρατηρίου και ελπίζουμε η πράξη τους να βρει μιμητές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν τη φετινή φιλανθρωπική μας δράση καθώς και τους επαγγελματίες της περιοχής που υποστηρίζουν το έργο μας και μας ανοίγουν με χαμόγελο τις πόρτες τους

Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου