10.2.19

23η Εθελοντική Αιμοδοσία (δελτίο Τύπου)

Στο φιλόξενο χώρο του Κέντρου Υγείας Μεγάρων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 η 23η Εθελοντική Αιμοδοσία.
Παρόλο που ο χειμώνας θεωρείται μία δύσκολη εποχή για την περισυλλογή αίματος λόγω των ιώσεων που ταλαιπωρούν μεγάλο μέρος του πληθυσμού, η προσέλευση του κόσμου ήταν ασταμάτητη και αποδεικνύει την έμπρακτη αλληλεγγύη και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην εθελοντική δράση μέσα από τέτοια καλέσματα.
Η προσπάθεια της κάλυψης των αναγκών σε αίμα, της διάδοσης της προσφοράς αίματος και η προσέλκυση νέων ανθρώπων είναι συνεχής και επίπονη. Ακούραστα και με συνέπεια η Εθελοντική Ομάδα Κούρος συνεχίζει το έργο της με σκοπό την άμεση και έμπρακτη κοινωνική προσφορά.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
• Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του αντικαρκινικού – ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» για την άψογη συνεργασία και την αδιάκοπη εργασία τους,
• Τη διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μεγάρων για την παραχώρηση του χώρου και τις παροχές,
• Τους αιμοδότες, παλαιούς και νέους, για την έμπρακτη στήριξη στο έργο μας,
• Τον ιδιοκτήτη του ιδιωτικού ΚΤΕΟ Δυτικής Αττικής κ. Ανδριανό Μιχάλαρο για την πλήρη κάλυψη των εξόδων της δράσης,
• Το αρτοποιείο ΑΡΤΟΣΥΝΘΕΣΗ (Ευάγγελος Κρεμμύδας),
Και τέλος τα μέλη μας για την προετοιμασία και τη διοργάνωση της δράσης. Με το σύνθημα «η αιμοδοσία δεν είναι φιλανθρωπία, είναι καθήκον» δίνουμε ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία το προσεχές καλοκαίρι.

Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου