ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

  •   Η Σκοπευτική Ομάδα του Ομίλου «ΚΟΥΡΟΣ» ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1998, με μια απλή χειροκίνητη μηχανή τύπου «TRAP» και μόλις είκοσι (20) αθλητές, αλλά με περίσσιο μεράκι.
  •   Κατά τα έτη, 1998, 1999, 2000, 2001 και 2002, η ομάδα μας διοργάνωσε διασυλλογικούς αγώνες οι οποίοι στέφθηκαν από μεγάλη επιτυχία, ενώ τα μέλη της απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις.
  •   Για το 2004 η ομάδα Σκοποβολής του Ομίλου μας διοργάνωσε με επιτυχία 13 αγώνες Γ' Κατηγορίας Σταθερού Στόχου, με συμμετοχή πολλών αθλητών από άλλες πόλεις, στους οποίους οι αθλητές της ομάδας μας σχεδόν μονοπώλησαν τις πρώτες θέσεις. Επίσης συμμετείχαν σε αγώνες εκτός Μεγάρων Γ' Κατηγορίας, με σημαντικές επιτυχίες, καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
  •  Σήμερα έχει στο δυναμικό της πέντε εκπαιδευτές σταθερού στόχου και επτά δόκιμους κριτές πρακτικής σκοποβολής και καλλιεργεί τα παρακάτω αγωνίσματα:
  1) Σταθερού στόχου
α) Πιστόλι Sport Γυναικών - Νεανίδων,
β) Πιστόλι Standard Ανδρών,
γ) Πιστόλι Κεντρικής Πυροδότησης
  2) Πρακτικής σκοποβολής

Μελλοντικοί στόχοι
  Μετά την ανταπόκριση του κοινού στις εκδηλώσεις της Σκοπευτικής Ομάδας και το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε γύρω από το άθλημα, η ομάδα σκοπεύει στο μέλλον να επεκτείνει την δραστηριότητά της στα εξής αθλήματα:
3) Πήλινου Στόχου 
4) Τυφεκίου 300 μέτρων

  Η Σκοπευτική Ομάδα του Ομίλου ΚΟΥΡΟΣ, προσκαλεί όλους σας να έρθετε σε επαφή μαζί της για να γνωρίσετε το συναρπαστικό αυτό άθλημα, που όπως κάθε άθλημα, έχει τόσα να προσφέρει στην ισόρροπη σωματική και πνευματική ανάπτυξη.

Συνδρομές 

Ετήσια , 70 ευρώ
Για νέους κάτω των 20 ετών, 50 ευρώ
Σώματα ασφαλείας,  40 ευρώ
Εγγραφή (άπαξ), 20 ευρώ
Για ομαδικές εγγραφές ισχύουν ειδικές τιμές.