3.11.11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ–ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΚΟΥΡΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ 5ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΜΕΓΑΡΩΝ

Η Εθελοντική ομάδα του ομίλου μας, διοργάνωσε με επιτυχία τον 5ο ποδηλατικό γύρο των Μεγάρων την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011.
Η εκκίνηση δόθηκε από τα γραφεία του ομίλου στον Φόρο έναντι των κτελ, είχε μήκος 20 χιλιομέτρων, με αρκετές ενδιάμεσες στάσεις.
Η διαδρομή περιελάμβανε επίσκεψη σε δασικές και αγροτικές περιοχές του Μεγαρικού τοπίου και είχε διάρκεια δυόμιση ωρών.
Ο τερματισμός έγινε στην πλατεία Αγ. Ιωάννη Γαλιλαίου (χορευταρά).
Την ποδηλατοδρομία στήριξαν με την ευγενική χορηγία τους: το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Μεγάρεων ΄΄ΗΡΟΔΩΡΟΣ΄΄ με αναμνηστικά μπλουζάκια, οι αφοί Στρατούρη (ποδηλάτου χώρος) με 2 ποδήλατα, και οι Αφοί Πανταζή (Χονδρεμπορική) με την δωρεά μεγάλης ποσότητας εμφιαλωμένων νερών, τους οποίους και ευχαριστούμε.
Τα θερμά μας ευχαριστήρια θα απευθύνουμε επίσης και α) στον διοικητή και τους τροχονόμους της τροχαίας Μεγάρων, η οποίοι πλοηγήθηκαν και περιφρούρησαν την ποδηλατοδρομία με ικανό αριθμό τροχονόμων β) στους Μεγαρίτες γιατρούς που αποτέλεσαν την ιατρική ομάδα παρακολούθησης, Κυρίους: Πιλίλη Σωτήριο παθολόγο, Παπαλευθέρη Ελευθέριο πνευμονολόγο, Παπαλουκά Αθανάσιο παιδίατρο και Γεωργακή Σταμάτιο χειρουργό, γ) στην Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μεγάρων που σε συνδυασμό με εθελοντές μας μοτοσικλετιστές, συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας και τέλος, στους εθελοντές μας που προσέφεραν τα μέγιστα για να οργανωθεί και να διεξαχθεί με επιτυχία ο 5ος ποδηλατικός γύρος των Μεγάρων.
Να ευχαριστήσουμε επίσης, τον δήμαρχο Κο Μαρινάκη Ιωάννη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κο Κεφαλόπουλο Θωμά, τους δημοτικούς σύμβουλους Κο Σταμούλη Γρηγόρη, Δέσκο Αναστάσιο, Βαρελά Κλεάνθη, Δρένη Αθανάσιο και Σακελλαρίου Γεώργιο, οι οποίοι παρευρέθησαν στην κλήρωση και απονομή των δώρων.
Έπειτα από την επιτυχία και αυτής της ποδηλατοδρομίας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους ποδηλάτες για την Άνοιξη του 2012, με πολύ κέφι και περιήγηση στις όμορφες περιοχές της Μεγαρίδας.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Κατερινίτσας Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου