14.6.19

14 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

Το δέντρο της ανιδιοτελούς προσφοράς αίματος ποτίζεται καθημερινά!
Η 14η Ιουνίου είθισται τα τελευταία χρόνια να είναι η μέρα που τιμάται παγκοσμίως ο Εθελοντής Αιμοδότης. Η Εθελοντική Ομάδα Κούρος τα τελευταία δέκα χρόνια διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες και έχει συγκεντρώσει έως τώρα χιλιάδες μονάδες αίμα που διατίθενται όταν και εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Είναι σαφές ότι οι παγκόσμιες ημέρες υπάρχουν για να μας θυμίζουν πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Όμως οι ανάγκες για αίμα είναι καθημερινές. Οι αιμοδότες συρρέουν καθημερινά να προσφέρουν αυτό που δεν πωλείται και δεν παρασκευάζεται σε κάποιο εργαστήριο. Είτε αυτό είναι το ολικό αίμα είτε κάποιο από τα παράγωγά του όπως τα αιμοπετάλια. Ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης εορτάζει κάθε μέρα. Γιατί μπορεί να δίνει το αίμα 2 ή 3 φορές το χρόνο αλλά για αυτόν όλες οι ημέρες έχουν την ίδια αξία.
Ο Ιούνιος τυγχάνει να είναι στον Κούρο μήνας αιμοδοσίας. Στις 30 Ιουνίου σας ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων να εορτάσουμε τη δική μας μέρα! Την ημέρα που δίνουμε ότι πολυτιμότερο ρέει στις φλέβες μας για να σώσουμε έναν συνάνθρωπο μας.
30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ! Η 24η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου