21.8.23

Συμμετοχή της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων Κούρος σε Πρόγραμμα Υποστήριξης Εθελοντικών Ομάδων Δασοπυροπροστασίας

Με αφορμή τις καταστρεπτικές πυρκαγιές της αντιπυρικής περιόδου 2021, το ΜΚΣ Δεσμός, σε συνεργασία με το WWF Ελλάς και το HIGGS (Higher Incubator Giving Growth & Sustainability), υλοποίησαν,   σε   πανελλαδικό επίπεδο,   ένα   Πρόγραμμα   Υποστήριξης Εθελοντικών   Ομάδων Δασοπυροπροστασίας  που απαρτίζεται   από   πληθώρα   δράσεων με στόχο την   κατάρτιση, ενδυνάμωση   και   ενίσχυση   του έργου   τους   στην   πρόληψη   και   αντιμετώπιση   δασικών πυρκαγιών. Το   πρόγραμμα υλοποιήθηκε χάρη στην υποστήριξη του Ιδρύματος Αθηνάς   Ι. Μαρτίνου, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και της Εθνικής Τράπεζας.

Η Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων Κούρος είναι ένας από τους φορείς που επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο παραπάνω πρόγραμμα λαμβάνοντας πολύ σημαντική βοήθεια σε υλικά αλλά και σε κατάρτιση, και η οποία αξιοποιήθηκε και θα αξιοποιηθεί προς όφελος της κοινωνίας και της ανθρώπινης ζωής.

Ευχαριστούμε θερμά τους φορείς που έφεραν σε πέρας το Πρόγραμμα   Υποστήριξης   Εθελοντικών Ομάδων Δασοπυροπροστασίας και συγχαίρουμε όσους εργάστηκαν για αυτό. Αυτές οι ενέργειες αποτελούν έμπρακτη απόδειξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης στο δύσκολο έργο μας και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου